lørdag den 30. juli 2011

Må jeg præsentere

VUPTI ......den blomstrede gravhund :-O.    Else med bloggen By Fogt har syet den sødeste lyseblå gravhund, den er svær at stå for :-O, og tænk hun er så flink, at hun deler  ud af sit mønster, og det med fuld service, lige direkte ned i postkassen, udklippet i mønsterpapir..... sådan, så er det da bare at gå i gang.



 Og her er så Vupti, i lyserødt, og med halsbånd og snor så han kan luftes, og mon ikke det bliver i Århus.?

fredag den 22. juli 2011

Min sommer DHU

....er så også blevet helt færdig, og jeg syns, da selv resultatet blev godt  :-O jeg kan godt lide ideen jeg fik med at quilte med den melerede tråd, det giver en ekstra effekt.  Hvor jeg ville ha den, blev pludselig bestemt, da jeg kom til at se, hvor godt farverne stod til det maleri, vi har over skænken :-)

I am a winner .... :-O

.....Og jeg har vundet, ikke bare et, men hele tre hækle mønstre, i en Give Away på denne blog  Jennyandteddy   og jeg vinder ellers ALDRIG noget, så jeg føler mig heldig.
 Jeg har før vist et par af hendes små  figurer, som jeg har hæklet, nu har jeg så ideer til nogle flere. :-O

mandag den 18. juli 2011

Det lykkedes :-O....


...... jeg er blevet HELT færdig, med nogle projekter, som bare lige ventede på den sidste finish, og så at jeg skulle få taget nogle billeder. Og takket være Julie med blokken Muselberg som hjalp med fiffet til photoscape, har jeg også lært at lave collager af bilderne, så man ikke skal indsætte en laaang række billeder   :-O

    Gingermelon laver de sødeste små dyr og dukker i stof og filt, der forelskede jeg mig  i denne lille pige :-)

Mønstret købte jeg som PDF fil på Etsy, og er hun ikke bare sød, ca. 16 cm. høj, og hun hedder selvfølgelig Ginger.



 Nogle hæklede Synny Flower nålepuder fra det store univers, og jordbær nålepuden, er i et af de seneste Hendes Verden, den så sjov ud, så der måtte skaffes nogle nye farver rød/grøn   i bomuldsgarn , sjove og hyggelige er de da at lave  :-)

   
       En ugle denne gang fra Fru Madsen , den er lidt butterund og sød, nem at lave, lige sådan et arbejde, som er til at sidde med foran tv'et om aftenen.
     Ja, og så er der, de søde små hæklede ugle mærker fra Lene med bloggen Livet som sådan, nu er enderne hæftet, planen er så at skal sys på et eller andet .
 


Og så faldt jeg selvfølgelig for denne lille Muse pung, også ude i den store verden, vist i Japan. Sjov så den ud, også at lave, og  så måtte da prøve at sy den, og i lyserødt, for måske synes lille Marie på 4 år, også at den er sjov . :-))
♥♥♥

lørdag den 16. juli 2011

Min sommer DHU.......

....endelig, :-O  jeg var langt bagud, fordi jeg holdt ferie, 2 lørdage, som jo er den dag, Hanne udgiver næste del.


Måske havde jeg også lidt for travlt, der blev i hvert tilfælde pillet op flere gange :-((  . Men NU er jeg med, jubi, og så er der montering tilbage, Det er bare at tage en bestemmelse om, hvordan jeg vil ha den til at se ud, ja, jeg har bestemt , at det skal være en løber.

torsdag den 14. juli 2011

Stof afhængig .......

... siger min mand, jeg er :-)  måske har han ret .?

     Posten havde i går, været forbi med en pakke fra Hannes, mens vi havde besøgt min bror og svigerinde, som er på camping i Funder, med deres børnebørn, og det var rigtig hyggeligt. Jeg manglede lidt til min DHU, og, ja, så ryger der, næsten altid lidt ekstra på sedlen, bla. en spændende lykkepakke , da jeg jo ikke ved hvilke stof bidder der er i, og det var  ikke så dårligt.Og den blå dims, er jeg meget spændt på, den er til at slibe bladene til rulleskæreren med. 

Godter fra Hannes


I tirsdags besøgte jeg Anna, som jeg egentlig er Moster til, men vi er på alder med hinanden, ;-) og det er, som at komme i Aladdins hule,
" er der noget du kan bruge ?? " 
Ja, mon ikke, hun har så meget spændende til kreativitet.
" jamen, så ta' da noget, ta' da noget mere." 

Fra Aladdins hule..

Kulørte bånd



Stoffer, stoffer, i små og store bidder og alle muglige farver.

Lynlåse

Flere blandede bånd


Om det så var de gode småkager  til kaffen, som jeg syns om, :-P jeg fik to ruller frossen dej med hjem, lettere kan de da ikke være. TAK Anna.

Vasker og klar til at lege med :-))

Så nu glæder jeg mig til at blive kreativ, men jeg har besluttet, at jeg SKAL være med med min DHU. Men den driller, og driller, jeg syr og piller op, og syr og piller op, måske har jeg for travlt, fordi jeg var på ferie og blev 3 uger bagud. :-)) men den og mine UFOer ( ufærdige opgaver )  skal der gøres noget ved først.

lørdag den 9. juli 2011

ØV ØV ØV......

... jeg kan ikke tage mig sammen :-((    ...selv om jeg har været på ferie.                                                        

     Når jeg ser, hvad alle i andre får fra hånden, og alle de gode ideer, som andre har, vil jeg så gerne lave det hele.Og desværre, springer på at lave alt muligt andet end, at få lavet min DHU fra Hannes, som jeg er nu 3 uger bagefter med.  Men mon ikke det går alligevel :-))) ... det er jo SOMMER.       
     Og jeg håber alle får en god sommer, så pyt da med, at ikke alt, går lige efter planen. Håber- jeg snart vender tilbage med nogle billeder af kreative sysler. 

HYGGEHEJSA. ♥♥♥